Редактор: e-mail: кадър bTVБорислав Михайлов е президент на БФС в оставка и

...
Редактор: e-mail: кадър bTVБорислав Михайлов е президент на БФС в оставка и
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев: Стилиян Петров е добър вариант за президент, въпросът е дали има желание

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Борислав Михайлов е президент на БФС в оставка и може да бъде заменен единствено от конгрес. Временно ръководещ е Михаил Касабов, той е записан в комерсиалния указател. Мийхайлов не взе участие в ръководството на футбола ни, разяснява по bTV вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев.

Причините да не се организира конгрес на футболния съюз са две. Едната е ковид, другата е смяната в закона от предходната година, която изисква ново лицензиране на клубовете. От към 600 клуба до юни месец са прелицензирани към 260, в този момент към този момент са повече, разяснява Фурнаджиев.

„ Всеки клуб е с еднакъв глас. При 600 клуба не може авансово да се каже кой ще е президент “, съобщи той. По негово мнение ще има най-малко 5 претенденти за президент на БФС.

„ Стилиян Петров е добър вид, той е огромна персона. Има качествата и опциите, въпросът е дали има предпочитание. Той живее в чужбина, фамилията му е в чужбина, с цел да управлява БФС би трябвало да се върне в България “, разяснява Фурнаджиев.

„ Националният тим постоянно излиза за победа “, сподели още вицепрезидентът на БФС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР